panouri fotovoltaice

Gama noastra de produse

panou-fotovoltaic

kituri fotovoltaice

Kit On-Grid

Kit-urile ON GRID reperzinta cea mai simpla si sigura forma de a consuma mai putin si a ramane si conectat la reteaua de curent. Kit-ul este alcatuit din elementele de productie, respectiv panourile fotovoltaice (monocristaline sau policristaline) si un invertor de retea cu toate cablurile aferente.

sistem fotovoltaic on grid

kituri fotovoltaice

Kit OFF-Grid

Sistemele fotovoltaice off-grid reprezinta solutia ideala pentru resedintele care nu sunt conectate la reteaua publica de energie. Fiecare asemenea sistem este configurat in functie de necesitatile beneficiarului. Aceste necesitati de consum sunt urmarea directa a dotarilor fiecarei resendinte: aparatura electrocasnica, iluminat, diverse elemente care asigura circulatia agentului termic, etc. Elementele de productie vor incarca, prin intermediul regulatoarelor de incarcare, tancul de acumulatori (bateriile). Din acest tanc dupa caz invertorul va prelua si transforma curentul continuu in curent alternativ, deservind consumatorii.

sistem fotovoltaic on grid

Panouri fotovoltaice

Panouri monocristaline

Panourile fotovoltaice monocristaline sunt un pic mai scumpe decât cele policristaline, însă sunt mai eficiente pe metru pătrat de panoul. Această informație ar putea fi importantă pentru ca acoperişul tău are o arie finită și toți dorim să obținem o productivitate mai mare pentru o investiție mai mică. Un alt avantaj ale panourilor monocristaline este că se fac de puteri mai mari decât cele policristaline, de obicei au o putere cu 10-15% mai mare. În costul sistemului solar intră o grămadă de cabluri şi de accesorii care te vor costa bani

sistem fotovoltaic on grid